Hoʻonui i kāu hoʻomaʻamaʻa yoga a me Pilates me nā ʻōlelo aʻoaʻo a me nā ʻenehana

ʻO Yoga a me Pilates nā hana haʻahaʻa haʻahaʻa e hāʻawi ana i nā pono olakino kino a me ka noʻonoʻo.Eia kekahi mau ʻōlelo aʻoaʻo no ka hoʻomaikaʻi ʻana i kāu yoga a me Pilates workouts:

1. E ʻimi i kahi papa a i ʻole kumu aʻoaʻo e kūpono iā ʻoe: Inā he mea hoʻomaka ʻoe a he loea ʻike paha, pono e ʻimi i kahi papa a i ʻole kumu aʻoaʻo āu e ʻoluʻolu ai.E ʻimi i kahi papa i kūpono i kou pae akamai a i kūlike me kāu mau pahuhopu.

2.Wear i nā lole ʻoluʻolu: E hōʻoia ʻoe e ʻaʻahu ana i nā lole ʻoluʻolu a hiki iā ʻoe ke neʻe manuahi.ʻO ka lole ʻoluʻolu a me ka hanu ka mea kūpono no yoga a me Pilates.

3. E hoʻolohe i kou hanu: ʻO ka hanu kūpono ke kī i nā yoga a me nā Pilates.E noʻonoʻo i ka lawe ʻana i ka hanu hohonu a me ka mālama ʻana i ka wikiwiki, kaohi ʻia i kāu kau ʻana.

4. E hoʻomaka me nā kumu: Inā he mea hou ʻoe i ka yoga a i ʻole Pilates, e hoʻomaka me nā kumu kumu a hoʻonui mālie i kou ikaika a me ka maʻalahi i ka manawa.Mai ho'āʻo e hana wikiwiki loa a pilikia paha ʻoe.

5.Focus i ke ʻano kūpono: Pono ke ʻano kūpono no nā yoga a me Pilates.E hōʻoia ʻoe e hana pololei ana i kēlā me kēia neʻe ʻana i mea e pale aku ai i ka ʻeha a e hoʻomaikaʻi i kāu hoʻomaʻamaʻa.

6. E hoʻolohe i kou kino: E hoʻolohe i kou kino a hoʻolohe i kāna haʻi ʻana iā ʻoe.Inā ʻoe e ʻeha a ʻeha paha, e hoʻōki i ka hoʻoikaika kino a hoʻomaha.Eia kekahi, inā luhi ʻoe a luhi paha, ʻo ka manawa kēia e hoʻopau ai i kāu hoʻomaʻamaʻa a hoʻi mai i kekahi lā aʻe.

7. Hoʻohui i nā hoʻololi: Inā ʻaʻole hiki iā ʻoe ke hana i kekahi pose a neʻe paha, mai makaʻu e hoʻololi a hoʻohana paha i nā props.ʻO ka pahuhopu ka hana ʻana i loko o kou mau palena a holomua i ka wikiwiki e ʻoluʻolu iā ʻoe.

8. E hoʻomaʻamaʻa mau: ʻO ka hana maʻamau ke kī e ʻike i ka holomua ma nā yoga a me nā Pilates.E hoʻokaʻawale i ka manawa no kāu hoʻomaʻamaʻa ʻana i kēlā me kēia manawa a hoʻomau me ia.

Ma ka hahai ʻana i kēia mau ʻōlelo aʻoaʻo, hiki iā ʻoe ke loaʻa i ka mea maikaʻi loa o kāu yoga a me Pilates workouts a ʻike i ka nui o nā pono olakino kino a me ka noʻonoʻo i hāʻawi ʻia e kēia mau hoʻomaʻamaʻa.E hoʻomanaʻo i ka holomua mālie, e hoʻolohe i kou kino, a nānā i ke ʻano kūpono.Hauʻoli hoʻomaʻamaʻa!


Ka manawa hoʻouna: Feb-09-2023